Welkom

Welkom op de site van Avond4daagse Moergestel.

Leuk dat je dit jaar weer komt kijken. We gaan er van uit dat we dit jaar weer een enorm succesvolle editie kunnen neerzetten.

De avondvierdaagse is van 21 tot en met 24 juni 2022.

Vossenjacht


Donderdag is er onderweg, in samenwerking met de Naemloose Speelers, op de route van de 3 en 5 km een leuke vossenjacht uitgezet voor de wandelaars. Deze vossenjacht was een enorm succes. We willen via deze weg de Naemloose Speelers nogmaals bedanken voor het organiseren van deze vossenjacht.

Aan de vossenjacht was een kleine prijsvraag gekoppeld. De Naemloose Speelers hebben de gelukkige prijswinnaars uit al de goede uitslagen getrokken.

De winnaars van 2 bolletjes ijs bij La Bella Vita/de Veerkes zijn:

  • Pim & Teun van Elsdingen
  • Sis en Nova Claassen 

De winnaars van een kaartje voor de voorstelling van de Naemloose Speelers zijn:

  • Sara Kools
  • Cas van de Wouw

De prijs zal morgen bij de start meegegeven worden aan de winnaars. 

40 jarig bestaan

Respect, met elkaar en voor elkaar. Dat vinden we binnen de organisatie van groot belang! Vandaar dat we er voor gekozen hebben onze extra feestelijkheden rondom het 40 jaar bestaan te versoberen.

Normaliter wordt er op vrijdag aan iedereen gevraagd een (Gek) hoofddeksel op te zetten echter willen we jullie vragen om dit, dit jaar niet te doen. Dit in verband met het ernstige ongeluk van vorige week, uit respect en medeleven naar zijn naasten. 

De harmonie zal, zoals altijd, de deelnemers wel het laatste deel van de route begeleiden naar het plein toe, maar dit jaar dus geen gekke-hoeden-dag.

Wij gaan er vanuit dat we door deze aanpassing van het reguliere programma op gepaste wijze aandacht hebben besteed aan de prestatie van alle deelnemers met inachtneming van de gebeurtenis van afgelopen week.

Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte.

Weersvoorspelling 

Komende dagen wordt er onweer voorspelt. Het bestuur zal 1 uur voor starttijd een besluit nemen of de avondvierdaagse voor die avond wel of geen doorgang kan vinden. Dit besluit wordt dan pas genomen aangezien weersvoorspelling zeer veranderlijk zijn.

Mocht het bestuur besluiten dat de avondvierdaagse voor die dag geannuleerd wordt, dan zal dit via de website en Social media gecommuniceerd worden.

Bij geen bericht gaat de avondvierdaagse gewoon van start. Houd daarom de website en Social media goed in de gaten!

Wanneer het bestuur besluit dat de avondvierdaagse geen doorgang vindt, dan blijft u als betaalde deelnemer recht hebben op een medaille.

Voor deelnemers die op eigen initiatief besluiten niet te lopen vervalt het recht op een medaille.

DigitaliseringWe zijn als bestuur hard bezig om met de tijd mee te gaan en hebben hard gewerkt om de wandelroutes te digitaliseren. Naast dat we de wandelroutes op papier aanbieden is het ook mogelijk om met de “Komoot” app de wandelroutes te kunnen lopen. Hiervoor zul je wel voor aanvang van het wandelen de app moeten downloaden. 

 

 

 

 

Wij wensen iedereen een leuke en gezellige avond 4 daagse toe.

 

 

mvg,

 

 

bestuur Avond4daagse Moergestel